vår städfirma anländer med rätt städutrustning vid varje städuppdrag

Anlita en lokal städfirma – Punkter med viktig information för ditt val av städföretag

Att städa kan vara ett hårt jobb särskilt om du själv arbetar professionellt. Att balansera arbete, familj och andra saker tar upp det mesta av din tid, och det finns knappast någon tid över för städning.

Nu för tiden så startar fler och fler städfirmor upp och de är alla villiga och redo att städa åt dig. Det kan dock vare en stor utmaning att välja den bästa bland så många olika. Du kan därför ha nytta av dessa tips och guidelinjer så du vet vad du har att förvänta dig, innan du väljer den bästa städfirman för dig.

Hela processen med att anlita en lokal städfirma kan kännas som en överväldigande uppgift.

Här följer några steg du kan ta för att anlita bäst lokal städfirma

  • Kolla upp flera olika städfirmor innan du anställer någon.

Kolla upp ett ex antal städfirmor i ditt område och intervjua dem. Be om referenser och gör bakgrundskontroller. Det är väldigt viktigt att du får ett pålitligt städteam eller städare eftersom de kommer ha tillgänglighet till ditt hem.

  • Kolla om de tar med egen städutrustning

Rent generellt så tar de flesta städfirmorna med sin egen städutrustning när de kommer för att städa ett hem. De brukar ha all utrustning man kan tänkas behöva såsom sop, borstar, rengöringsmedel, dammsugare och så vidare. Men ibland så kan de heller vilja använda det som finns i hemmet som de ska städa. Det är en bra idé att ta reda på detta innan du anlitar städfirman.

  • Låt någon från städfirman inspektera ditt hem

En god rekommendation är att be någon från städfirman att komma hem till dig och inspektera ditt hem med dig. Du kan skriva ner vilka områden du vill ska städas och visa precis hur du vill att det ska göras. Se till att städfirman förstår vad du ber om samt förstår dina behov och preferenser.

  • Ta reda på kostnaden

Du bör ta reda på från början hur mycket du kommer att måsta betala. Ibland kan vilket sorts hem du har påverka priset. Om du bor i en andelslägenhet, lägenhet, tvåvåningshus, radhus och så vidare så kommer du få betala därefter.

  • Vilka betalningsalternativen erbjuder de?

Tala om betalningsvillkoren innan du anställer städfirman. Du bör ta reda på om de accepterar kort eller kreditkort eller endast kontanter. Du bör också kolla upp om de vill ha betalningen exempelvis hälften innan och hälften efter, eller allt på samma gång. Om de redan har ett system de följer för betalningar kolla igenom det och se om det skulle fungera för dig.

Även fast du kanske tvekar inför beslutet att anlita en lokal städfirma i Upplands Väsby för att städa åt dig så bör du prova det först för chansen är stor att du blir överraskad! Det är ett bra alternativ till arbetande personer och upptagna mammor. Du kan du njuta av att veta att du har ett rent hem oavsett hur upptagen du själv är. Det är väldigt enkelt att hitta en bra städare eller städfirma i ditt område, sök på internet och gör en lista av de som finns i närheten. När du har din lista nedskriven kan du följa stegen som nämnts ovan för att anlita den rätta städfirman för dig.